Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !

UrgoΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η URGO θεωρείται η κορυφαία εταιρεία στη Γαλλία για τη θεραπεία του τραύματος. Παρέχει αποτελεσματικές, καινοτόμες λύσεις για την καταπολέμηση μίας σειράς καθημερινών προβλημάτων όπως τα κοψίματα, εγκαύματα, μικροτραυματισμούς & μυϊκούς πόνους. Η URGO δημιούργησε τη φήμη της με την επαναναστατική της προσέγγιση στα παραδοσιακά επιθέματα και επιδέσμους, και συνεχίζει να καινοτομεί σήμερα με την πρωτοποριακή τεχνολογία Filmogel.

visu-innovations

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΧΡΟΝΙΑ.

Η URGO®, ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1958 & ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ: 

  • Παρήγαγε έτοιμα επιθέματα για χρήση, για πρώτη φορά το 1960
  • Επιθέματα με αντισηπτικό στρώμα το 1972
  • Επιθέματα που επιτρέπουν την ‘’διαπνοή’’ του δέρματος το 1973
  • Εύκαμπτα επιθέματαεα που προσαρμόζονται στις κινήσεις του δέρματος το 1977

Και πρόσφατα, τα εξαιρετικά απορροφητικά επιθέματα με 3 φόρες πιο απορροφητικό στρώμα από τα ανταγωνιστικά, ‘παραδοσιακά’ επιθέματα.

Η URGO έχει επίσης καινοτομήσει με νέες τεχνολογίες στοχοποιημένες σε συγκεκριμένους τύπους πληγών.  Πιο συγκεκριμένα:

  • Δημιούργησε την τεχνολογία λιπιδοκολλοειδών επιθεματών TLC® για την θεραπεία εγκαυμάτων.
  • Επαναστάτησε στο πεδίο των πρώτων βοηθειών με την εισαγωγή στην αγορά του πρώτου υγρού επιθέματος, με χρήση τεχνολογίας Filmogel®, το 2003. Η τεχνολογία Filmogel® έχει αναπτυχθεί σε μια σειρά προϊόντων με διάφορες εφαρμογές, όπως για τη θεραπεία του σκασμένου δέρματος, των στοματικών ελκών & αφθών, του επιχείλιου έρπη και των τσιμπημάτων.

Και βραβεύτηκε αρκετές φορές

visu-filmo-2

Η URGO έχει τιμηθεί ξανά και ξανά, τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τους επαγγελματίες του χώρου της υγείας:

  • Εξελέγη το πιο καινοτόμο εργαστήριο OTC από φαρμακοποιούς
  • Κέρδισε το Direct Médica βραβείο το 2009 για το προϊόν Urgo Damaged Nails,  το 2011 για το προϊόν Urgo Cold sore, και ψηφίστηκε ως το “Προϊόν της χρονιάς 2015” από τους καταναλωτές για τα είδη Filmogel και βραβεύτηκε με το  “Oscar de l’Emballage” το 2015 για το προϊόν URGO Spot pen.

 

visu-filmo-1Καινοτομεί αδιάκοπα προκειμένου να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες του ευρύ κοινού: η URGO ενισχύει την αποτελεσματικότητα της έρευνας της μέσω συστηματικών κλινικών μελετών, προκειμένου να υποστηρίξει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της. Μια ομάδα 58 ατόμων με στοχευμένες δεξιότητες (χημικοί, φυσικοί, τεχνικοί, βιολόγοι, φαρμακοποιοί και γιατροί), έχουν εξειδικευτεί στις βιοτεχνολογίες, έτσι ώστε να αναπτύξουν καινοτόμα προϊόντα, σχεδιασμένα για τη θεραπεία συγκεκριμένων παθήσεων.