ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ URGO;

Τα προϊόντα της URGO πωλούνται σε φαρμακεία.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΑΝΩΔΥΝΑ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΜΑ;

Για να αφαιρέσετε ανώδυνα ένα επίθεμα, σας συνιστούμε να το αφαιρέσετε προσεκτικά με ζεστό νερό χωρίς να το τραβήξετε ή να το λυγίσετε. Μπορείτε επίσης να μειώσετε την πίεση και να επιβραδύνετε την αφαίρεση πιέζοντας το επίθεμα με το δάχτυλο ή το χέρι σας καθώς το αφαιρείτε. Γνωρίζατε ότι το URGO προσφέρει επίσης επίθεμα που μπορεί να αφαιρεθεί ανώδυνα; Σημαντικό είναι  να γνωρίζετε ότι τα υδροκολλοειδή επιθέματα δεν πρέπει να απομακρύνονται, εκτός από τις περιπτώσεις όπου υπάρχει υποψία δερματικής αντίδρασης (αλλεργία σε υλικά του επιθέματος).

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΟΛΛΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οινόπνευμα για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα κόλλας. Τοποθετήστε αρκετές σταγόνες επάνω σε μία μπατονέτα και αφαιρέστε απαλά τα υπολείμματα κόλλας, φροντίζοντας να μην εφαρμόσετε οινόπνευμα στο τραύμα.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΘΕΜΑ;

Αν υποψιάζεστε ότι έχετε αλλεργία σε επίθεμα (κνησμός, ερεθισμός, κ.λ.π.), αφαιρέστε το αμέσως. Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε μια κομπρέσσα στο τραύμα και να την κρατήσετε στη θέση της χρησιμοποιώντας μια γάζα για περιτύλιγμα. Συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να προσδιορίσετε την καταλληλότερη θεραπεία. Παρακαλείσθε επίσης να μας ενημερώσετε για το περιστατικό έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις συνθήκες που οδήγησαν στην αλλεργική αντίδραση.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ;

Για να αποφευχθεί η μόλυνση, είναι σημαντικό όλες οι πληγές να καθαρίζονται, να απολυμαίνονται, να ξεπλένονται και να ξηραίνονται. Ανατρέξτε στην ενότητα “Συμβουλές” για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο απολύμανσης των πληγών. Αν υποψιάζεστε λοίμωξη, συμβουλευτείτε έναν γιατρό για την εύρεση της καταλληλότερης θεραπείας.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΕΝΑ ΕΓΚΑΥΜΑ;

Η πρώτη αντίδραση στο έγκαυμα πρέπει να είναι η ψύξη του με κρύο νερό. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, τόσο πιο αποτελεσματικό θα είναι: αυτό το ουσιαστικό βήμα μειώνει την τοπική θερμότητα και αποφεύγει τη διάδοση της φλεγμονής. Για να διασφαλιστεί ότι αυτό γίνεται σωστά, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα, πιο συγκεκριμένα: να ξεπλένετε το έγκαυμα:
– στους 15 ° C
– 15 εκατοστά από το κάψιμο
–για περίπου 15 λεπτά

Δείτε επίσης την ενότητα “Συμβουλές” στην οποία περιγράφονται τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τη θεραπεία επιφανειακών εγκαυμάτων.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΑ URGO HEAT PATCHES (ΘΕΡΜΙΚΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΑ);

Μπορείτε να φοράτε θερμικά έμπλαστρα της URGO, από 8 έως και 10 ώρες. Το θερμικό έμπλαστρο για μυϊκό πόνο μπορεί να φορεθεί πάνω από τα ρούχα

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΑ ΘΕΡΜΙΚΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ;

Όχι, δεν μπορείτε να φοράτε θερμικά έμπλαστρα URGO ενώ κοιμάστε. Τα έμπλαστρα πρέπει να φοριούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν η αντίληψη της θερμότητας δεν μειώνεται και όταν μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η θερμότητα που δίνεται από τα έμπλαστρα είναι

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΙΚΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΑ?

Πόνοι, το torticollis, η οσφυαλγία και οι πόνοι στις αρθρώσεις μπορούν να  θεραπευτούν με θερμικά έμπλαστρα URGO.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ URGO FILMOGEL® FOR CRACKED SKIN ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ?

Η εφαρμογή του URGO Filmogel® for cracked skin μπορεί να προκαλέσει αίσθηση τσιμπήματος για μερικά δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή. Ωστόσο, μόλις στεγνώσει η μεμβράνη, εξαφανίζεται αμέσως η αίσθηση του πόνου που παρατηρείται κατά την εφαρμογή.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ  URGO FOR CRACKED SKIN?

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το URGO Filmogel® for cracked skin έως ότου οι πληγείσες περιοχές θεραπευτούν τελείως. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την URGO crack prevention cream για να αποφύγετε την εμφάνιση νέων σκασιμάτων.