Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !

UrgoFilmogel® Technology

logo-heading

Η τεχνολογία Filmogel® είναι μια νέα γενιά προϊόντων, τα οποία βασίζονται σε υγρές θεραπείες, που παρέχουν μια καινοτόμο και διακριτική λύση για καθημερινούς τραυματισμούς και πόνους.

Τα προϊόντα της σειράς Filmogel® είναι σε μορφή υγρής γέλης (gel), η οποία φιλμοποιείται (film) κατα την εφαρμογή.

Τα προϊοντα Filmogel® βοηθούν στην επιδιόρθωση, προστασία και θεραπεία προβλημάτων όπως ο επιχείλιος έρπης, το σκασμένο δέρμα και οι στοματικές άφθες. Κάθε προϊον Filmogel® έχει μια μοναδική φόρμουλα για στοχευμένη & αποτελεσματική δράση!

Θεραπεύει, Επιδιορθώνει  & Προστατεύει Θεραπεύει, Επιδιορθώνει & Προστατεύει
Θωρακίζει Θωρακίζει
Διάφανο & διακριτικό Διάφανο & διακριτικό
Μακρά διάρκειας Μακρά διάρκειας

ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !

Με την τεχνολογία Filmogel®, η URGO επαναστάτησε στο πεδίο της πρώτης βοήθειας & φροντίδας!

Λανσάροντας το πρώτο υγρό επίθεμα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Filmogel® το 2003 (URGO Cracks), η URGO αντιμετώπισε τα προβλήματα γύρω από το σκασμένο δέρμα στα χέρια και τα πόδια.

Πλέον, η τεχνολογία Filmogel®  έχει αναπτυχθεί σε μια σειρά από λύσεις για την θεραπεία των στοματικών ελκών & αφθών, του επιχείλιου έρπη, των πληγών και μικροτραυματισμών, των σκασμένων χειλιών, του σκασμένου δέρματος σε χέρια και πόδια και των επιφανειακών τραυμάτων. Υπέροχο, έτσι δεν είναι;

 

ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ (ΦΤΕΡΝΕΣ)
ΑΦΘΕΣ
ΕΠΙΧΕΙΛΙΟΣ ΕΡΠΗΣ
ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ (ΧΕΡΙΑ)
ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

H ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ logo-heading ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

100%
ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ
ΟΛΟΥΣ
 

100%

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ

ΟΛΟΥΣ

 

  10
κατηγορίες
προϊόντων

  10

κατηγορίες

προϊόντων

2 εκ.
πωλησεις προϊοντων
καθε χρονο*
(*IMS πηγη- Filmogel units sales)

2 εκ.

πωλησεις προϊοντων

καθε χρονο*

(*IMS πηγη- Filmogel units sales)

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

URGO Filmogels®
ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015!

 

box-img-3

Η URGO βραβεύτηκε με τον τίτλο “Προϊόν της χρονιάς” το 2015, για τα είδη Filmogel®. Αυτό το βραβείο ήταν η ανταμοιβή για τα πάνω από 10 χρόνια καινοτομίας  υπό την ηγεσία της Laboratoires URGO, με την τεχνολογία του Filmogel®.

Η ελκυστικότητα του προϊόντος, η αντιληπτή καινοτομία, και η ικανοποίηση του χρήστη ήταν τα κριτήρια που εξέτασε μια ομάδα 10,000 καταναλώτων για αυτή την ψηφοφορία.

*Η έρευνα διεξήχθη στο διαδίκτυο και χρησιμοποιήθηκε μια προεπιλεγμένη σειρά νέων προϊόντων από εθνικά εμπορικά σήματα που πωλούνται στη Γαλλία. Η έρευνα διοργανώθηκε από τη Nielson τον Οκτώβριο του 2014 με 10,000 έγκυρους ερωτηθέντες, εκπροσώπους του γαλλικού πληθυσμού ηλικίας 15 ετών και άνω.
www.produitsdelannee.com

το ξερατε;

Εξασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και την τεχνολογία μας Filmogel® με την διεξαγωγή τακτικών κλινικών μελετών για τη δοκιμή των προϊόντων μας.

Αρκετές κλινικές μελέτες διεξήχθησαν τα τελευταία 10 χρόνια για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα των Filmogels (επιχείλιος έρπης, πληγές, σκασμένα χείλη, κλπ).