Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !
Urgo Filmogel® Spots / Pimples

Γιατί να επιλέξετε το URGO Filmogel® Spots?  

To URGO Filmogel® Spots σε μορφή γέλης (gel) είναι εμπλουτισμένο με σαλικυλικό οξύ και τεϊέλαιο (tea tree oil) για τριπλή δράση: καθαρισμό του δέρματος, καταπολέμηση του βακτηρίου P.Acnes* (βακτήριο υπεύθυνο για την εμφάνιση σπυριών) και επιτάχυνση της εξαφάνισης των σπυριών**. Είναι εντελώς αόρατο, ιδανικό ακόμα και σε συνδυασμό με make-up.

Αόρατο ΦίλμΑόρατο Φίλμ
ΚαθαρίζειΚαθαρίζει
Συμβατό με make-upΣυμβατό με make-up
Κλινικά ελεγμένοΚλινικά ελεγμένο

Πως χρησιμοποιείται το προϊόν;  

Οδηγίες:

Γυρίστε απαλά το περιστρεφόμενο άκρο του στυλό μέχρι να εξέλθει το Filmogel® και στη συνέχεια εφαρμόστε στην επιφάνεια του σπυριού. Απλώστε το Filmogel® και αφήστε το να στεγνώσει για αρκετά λεπτά. Μπορεί να αισθανθείτε κάποιο ελαφρύ τσούξιμο – αυτό προκαλείται από την ενεργοποίηση του προϊόντος. Αν χρειαστεί, το Filmogel® μπορεί να πλυθεί με νερό. Το Filmogel® Spots μπορεί να εφαρμοστεί για έως και 14 ημέρες σε ένα σπυράκι.

Προφυλάξεις κατά την χρήση:
  • Μην υπερβαίνετε τις 6 εφαρμογές την ημέρα.
  • Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε αλλεργικοί σε σαλικυλικά.
  • Μόνο για εξωτερική χρήση.
  • Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως.
  • Μην εφαρμόζετε στις βλεννογόνες μεμβράνες.
  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
  • Φυλάσσεται σε δροσερό μέρος.
  • Μην καπνίζετε κοντά στο προϊόν.
  • Μην αφαιρείτε το άκρο του στυλό εφαρμογής.
  • Για χρήση από 3 χρόνων και πάνω.

Πρακτικές πληροφορίες  

Σύνθεση:

Μετουσιωμένη Αλκοόλη, Νερό, Υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, Γλυκερίνη, Σαλικυλικό οξύ, Έλαιο φύλλων Melaleuca alternifolia, Λιμονένιο.

Μορφή:

1 στυλό εφαρμογής

 

ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΠΥΡΙΩΝ

Ανεπιθύμητα σπυράκια εμφανίζονται στα πιο ακατάλληλα σημεία του προσώπου… Το URGO Filmogel® Spots είναι μια τοπική θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε σπυράκι (λευκά στίγματα, σπυράκια, εσωτερικά σπυράκια…).

Γιατί είναι τόσο αντιαισθητικά;

Αυτά τα αντιαισθητικά σπυράκια προκαλούνται από την υπερπαραγωγή σμήγματος και την ανάπτυξη του βακτηρίου P.acnes. Αυτό προκαλεί την εμφάνιση σπυριών, τα οποία  συχνά είναι αντιαισθητικά και πολύ ορατά!

Είναι πραγματικά πολύ αντιαισθητικά!

  urgo-filmogel-spots-%cf%84%ce%bf-1%ce%bf-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%ad%ce%bb%cf%85%cf%86%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80
   

Μαζί με το Filmogel® Spots,
η Urgo προτεινει

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 

Το URGO Filmogel® Spots είναι καλλυντικό. Διαβάστε τις οδηγίες στη συσκευασία πριν από τη χρήση. Πηγές: *In vitro μελέτη της βακτηριοκτόνου δράσης σύμφωνα με την οδηγία NF EN1040 standard. Icare report 09185Q-2A of 20/12/2012.** PRODERM κλινική μελέτη, σχετικά με την αντίληψη του προϊόντος σε 21 άτομα, report n° 13.0012-54 of 30/09/2013

URGO Filmogel® Spots, το 1ο αόρατο ‘’κέλυφος’’ που επιταχύνει την εξαφάνιση των άσχημων σπυριών και στιγμάτων **