Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !

UrgoΠΑΘΗΣΕΙΣ

 

Είμαστε πεπεισμένοι ότι κάθε πρόβλημα έχει λύση!

Και αν δεν μπορείτε, θα βρούμε έμεις μια λύση για εσάς. Μην ψάχνετε άλλο, εδώ είναι η εξατομικευμένη απάντησή σας!

ΠΟΥ ΠΟΝΑΤΕ ?

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΠΩΔΥΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

12346789

Πληγή, είστε σίγουροι;

Η πληγή είναι μια βλάβη του δέρματος. Συχνά επιφανειακές, ακόμη και μικρές πληγές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή για τον περιορισμό του κινδύνου μόλυνσης.

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικά βασικά βήματα για την αντιμετώπισή τους: τον καθαρισμό, την προστασία και την επούλωση.

Προτεινομενα προϊοντα για τη θεραπεία μιας πληγής

Πληγή, είστε σίγουροι;

Η πληγή είναι μια βλάβη του δέρματος. Συχνά επιφανειακές, ακόμη και μικρές πληγές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή για τον περιορισμό του κινδύνου μόλυνσης.

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικά βασικά βήματα για την αντιμετώπισή τους: τον καθαρισμό, την προστασία και την επούλωση.

Προτεινομενα προϊοντα για την αντιμετώπιση μιας πληγής

Άφθα, είστε σίγουροι;

Οι άφθες είναι μικρά άσπρα οιδήματα ή έλκη που περιβάλλονται από μία κόκκινη περιοχή η όποια εμφανίζεται μέσα στο στόμα, ιδιαίτερα στα μαγούλα, στο εσωτερικό των χειλιών και στη γλώσσα.

Οι άφθες είναι ένα κοινό πρόβλημα και συχνά επανεμφανίζονται.

 

Προτεινομενα προϊοντα για την αντιμετώπιση των στοματικών αφθών

Σπυράκια, είστε σίγουροι;

Αυτά τα αντιαισθητικά σπυράκια προκαλούνται από την υπερπαραγωγή σμήγματος και από την ανάπτυξη του βακτηρίου P.acnes.Αυτό προκαλεί την εμφάνιση σπυριών, τα οποία συχνά είναι πολύ ορατά.

 Είναι τόσο αντιαισθητικά!

Προτεινομενα προϊοντα για τα σπυράκια

Έρπης, είστε σίγουροι;

Ο ιός που προκαλεί έρπη είναι ο ιός του Herpes Simplex. Γενικά, ο έρπης εμφανίζεται γύρω από το στόμα και στα χείλη. Διογκώνεται, προκαλεί ερυθρότητα και κνησμό, κάψιμο και τσούξιμο.

Ο επιχείλιος έρπης δεν είναι αστείο θέμα!

 

Προτεινομενα προϊοντα για τον επιχείλιο έρπη

Κοψίμο, χτύπημα, γρατζουνιές;

Αν και είναι επιφανειακές, ακόμη και οι μικρές πληγές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικά βασικά βήματα για να τις αντιμετωπίσετε: πλύνετε την πληγή με καθαρό νερό και απολυμάνετε με αντισηπτικό. Στη συνέχεια ξεπλύνετε και στεγνώστε την πληγή. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα επίθεμα που θα το προστατεύσει από ακαθαρσίες και βακτήρια για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μόλυνσης. Τέλος, για να αποφύγετε την εμφάνιση ουλών, εφαρμόστε ένα επίθεμα θεραπείας μετά την παύση της αιμορραγίας της πληγής.

Πονάει!

Recommended product to treat cuts, scrapes, scratches

Φουσκάλες, είστε σίγουρος;

Οι φουσκάλες αποτελούνται από ένα διάφανο υγρό το οποίο εμπεριέχεται εντός ενός λεπτού στρώματος δέρματος. Συνήθως τις βρίσκουμε στα χέρια ή στα πόδια, εμφανίζονται μετά απο παρατεταμένη τριβή του δέρματος (παπουτσιά, εξοπλισμός, κλπ) και είναι ιδιαίτερα επίπονες.

 

Οι φουσκάλες ειναι συνηθισμένες και επανεμφανίζονται συχνά!

Προτεινομενα προϊοντα για την αντιμετώπιση των φουσκάλων

Κάλοι, είστε σίγουροι;

Οι κάλοι σχηματίζονται λόγω τοπικής πίεσης στο δέρμα σε περιοχές πίεσης και τριψίματος (σφιχτά παπούτσια, παραμορφωμένα δάκτυλα ποδιών κλπ.). Γενικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, εκείνοι που εντοπίζονται στην επιφάνεια του δέρματος και εκείνοι που έχουν ήδη αναπτυχθεί βαθύτερα στο πόδι και προκαλούν πιο έντονο πόνο καθώς συμπιέζουν τις απολήξεις των νεύρων.

Πονάνε!

Προτεινομενα προϊοντα για την αντιμετώπιση των κάλων

Σκασίματα, είστε σίγουροι;

Οι αμυντικοί μηχανισμοί του δέρματος προκαλούν φλεγμονή, ξηρότητα δέρματος και πάχυνση του δέρματος (υπερκεράτωση), με αποτέλεσμα το σπάσιμο της επιφάνειας του δέρματος (εμφάνιση σκασιμάτων με διαφορετικά βάθη). Είτε στα χέρια είτε στα πόδια, οι αιτίες είναι συχνά η έκθεση σε θερμότητα και κρύο, επιθετικά οικιακά προϊόντα, τρίψιμο ή χειρωνακτική εργασία.

 

Τα σκασίματα είναι επώδυνα και δύσκολα μπορούν να θεραπευτούν.

Προτεινομενα προϊοντα για την αντιμετώπιση του σκασμένου δέρματος