Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !
URGO Coricide

Γιατί να επιλέξω το URGO Coricide ;  

Το URGO Coricide είναι μια τοπική θεραπεία για τους κάλους και τις σκληρύνσεις. Το σαλικυλικό οξύ που περιέχεται στο ένθετο δρα απευθείας στον κάλο για να τον εξαλείψει. Το URGO Coricide περιλαμβάνει επίσης ένα προστατευτικό δίσκο που προστατεύει τους κάλους και αποφεύγει την επώδυνη πίεση και την τριβή από τα παπούτσια. Το κολλητικό του υλικό συγκρατεί το επίθεμα στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της εφαρμογής.

Σαλικυλικό οξύΣαλικυλικό οξύ
Εξαλείφει τη σκλήρυνσηΕξαλείφει τη σκλήρυνση
Δρά ενάντια στην πίεσηΔρά ενάντια στην πίεση

Πως να χρησιμοποιήσετε το προϊόν?  

Οδηγίες:
 • Μετά από ένα ζεστό μπάνιο, στεγνώστε προσεκτικά τα πόδια σας.
 • Εφαρμόστε το επίθεμα επάνω στον κάλο κάθε μέρα, αποφεύγοντας το περιβάλλον δέρμα, ιδανικά το βράδυ λίγο πριν κοιμηθείτε.
Παρατηρήσεις:
 • Το επίθεμα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε περίπτωση:

– αλλεργίας στα σαλικυλικά ή σε οποιοδήποτε άλλο συστατικό.

– μολυσμένων κάλων.

Προφυλάξεις κατά την χρήση:
 • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
 • Αυτό το προϊόν είναι καυστικό. Αποφύγετε την εφαρμογή στο περιβάλλον δέρμα.
 • Σταματήστε την εφαρμογή του URGO Coricide εάν αισθανθείτε πόνο.
 • Εάν υποφέρετε από αρθρίτιδα, διαβήτη ή νευροπάθεια, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση.
 • Εάν η θεραπεία αποτύχει ή εάν το πρόβλημα επιστρέψει, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μπορεί να είναι χρήσιμο να διερευνηθεί η αιτία του προβλήματος και να αντιμετωπιστεί η αιτία (ορθοπεδικά μέτρα διόρθωσης, αλλαγές στα παπούτσια).
 • Όπως και σε οποιοδήποτε ενεργό προϊόν, σε μερικούς ανθρώπους αυτό το προϊόν μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις, ιδιαίτερα ερεθισμό του δέρματος, εάν εφαρμοστεί σε υγιές δέρμα, ή αλλεργίες.
 • Σε περίπτωση αμφιβολίας, ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για συμβουλές.
 • Αυτό το προϊόν προορίζεται για μία μόνο χρήση, η επαναχρησιμοποίηση μπορεί να προκαλέσει μόλυνση.

Πρακτικές πληροφορίες  

Σύνθεση: Σαλικυλικό οξύ, έκδοχα (λευκό κερί μέλισσας, κορεσμένο πολυγλυκοζυλικό γλυκερίδιο, υδρόφοβο κολλοειδές διοξείδιο του πυριτίου, χλωροφύλλη χαλκού).

Μορφή: Κουτί που περιέχει 12 κολλητικά επιθέματα.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΛΥΡΗΝΣΕΩΝ

Το URGO Coricide είναι ένα κολλητικό επίθεμα που αποτελείται από ένα προστατευτικό δίσκο και ένα ένθετο που περιέχει σαλικυλικό οξύ για την τοπική θεραπεία κάλων και σκλυρήνσεων του ποδιού.

Γιατι ποναει ;

Οι κάλοι και οι σκληρύνσεις σχηματίζονται λόγω της τοπικής πίεσης στο δέρμα σε περιοχές πίεσης & τριβής (στενά παπούτσια, παραμορφωμένα δάχτυλα ποδιών, κλπ.).

Γενικά αυτοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στους κάλους που εντοπίζονται πάνω στο δέρμα και στους κάλους που έχουν ήδη αναπτυχθεί βαθύτερα στο πόδι και προκαλούν πιο έντονο πόνο καθώς πιέζονται στα νεύρα. Πονάνε πολύ!

  %cf%84%ce%bf-urgo-coricide-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%80%ce%bf
   

Μαζί με το URGO Coricide, η URGO επίσης σας προτείνει...

ΕΙΔΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ - ΠΟΔΙΩΝ 

URGO Coricide, επίθεμα. Αυτό το ιατρικό προϊόν υπόκειται σε ρυθμιστική αρχή, το οποίο φέρει ως απαίτηση των κανονισμών τη σήμανση CE. Παρατηρήσεις: Πρόσθετη τοπική αγωγή για κάλους και σκληρύνσεις. Ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για συμβουλές και διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Laboratoires URGO  02/2018.

 

Το URGO Coricide είναι μια θεραπεία που χρησιμοποιεί σαλικυλικό οξύ για την εξάλειψη των υφιστάμενων κάλων.