Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !

UrgoΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Γαλλική οικογενειακή επιχείρηση, η αποστολή της Laboratoires Urgo είναι να εντοπίσει τις ανάγκες υγείας και θεραπείας των καταναλωτών και των ασθενών και να αναπτύξει καινοτόμες λύσεις χρησιμοποιώντας τις τεχνολογικές και επιστημονικές της ικανότητες και γνώσεις.

Στην ελληνική αγορά, αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων URGO είναι η ΓενικηΧημικων με έδρα στην περιοχή της Κηφισιάς (Αυγής 60, τηλέφωνο επικοινωνίας 800 500150 & 2106203000).

Η Laboratoires Urgo είναι μια ηγετική εταιρεία αναγνωρισμένη τόσο από το ευρύ κοινό όσο και από τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας (γιατροί, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές κλπ.). Έχοντας ηγετική θέση στη Γαλλία, η εταιρεία έχει ξεκάθαρη επιθυμία να αναπτυχθεί σε διεθνές επίπεδο, που σήμερα αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% του κύκλου εργασιών της.

Η ΓενικηΧημικών, αντιπροσωπεύει την Laboratoires Urgo για πάνω από 10 χρόνια στην Ελληνική αγορά. Είναι ηγέτιδα δύναμη στην ελληνική αγορά υγείας, με συνεχή παρουσία στον χώρο από το 1977 και με μόνιμο προσανατολισμό στον ανθρώπινο παράγοντα, καθώς και στην εύρεση προϊόντων και λύσεων που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πελατών της.