Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !
URGO Filmogel® Mouth Ulcers

Γιατί να επιλέξετε το URGO Filmogel® Mouth Ulcers and small oral wounds ;  

Το URGO Filmogel® Mouth Ulcers σε μορφή γέλης (gel) δημιουργεί άμεσα ένα ανθεκτικό φιλμ που ανακουφίζει γρήγορα και μόνιμα από τον πόνο. Αυτό το φράγμα προστασίας ενάντια του πόνου .προστατεύει τις πληγές από εξωτερικούς παράγοντες (τρόφιμα, δόντια, οδοντιατρικό εξοπλισμό κλπ.). Επίσης προάγει την επούλωση των στοματικών πληγών. Ωραίο, έτσι δεν είναι;

Το ξέρατε; Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: το 90% των χρηστών έμειναν ικανοποιημένοι μέχρι πολύ ικανοποιημένοι *!!

Μακράς διάρκειαςΜακράς διάρκειας
ΑνακουφίζειΑνακουφίζει
ΕπουλώνειΕπουλώνει
ΑδιάβροχοΑδιάβροχο

Πως χρησιμοποιείται το προϊόν  

Οδηγίες:

Σύρετε τη μία πλευρά της σπάτουλας κατά το εσωτερικό χείλος της φιάλης για να αφαιρέσετε τυχόν επιπλέον υλικό.

  1. Εφαρμόστε την υπόλοιπη ποσότητα χρησιμοποιώντας το άκρο της σπάτουλας, διασφαλίζοντας ότι η στοματική βλάβη ή η άφθα καλύπτονται πλήρως.
  2. Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει για περίπου 10 δευτερόλεπτα και μετά κλείστε το στόμα σας. Θα σχηματιστεί μια ορατή μεμβράνη. Εάν η μεμβράνη φαίνεται να μην καλύπτει πλήρως τη βλάβη ή το έλκος στο στόμα, επαναλάβετε τα προηγούμενα βήματα.
  3. Επαναλάβετε όσο συχνά απαιτείται, μέχρι 4 φορές την ημέρα, πριν από τα γεύματα αν είναι δυνατόν, έως ότου η πληγή θεραπευτεί πλήρως (3 έως 5 ημέρες).
  4. Όσο η μεμβράνη παραμένει ορατή, δεν χρειάζεται να εφαρμοστεί ξανά το προϊόν.
  5. Το προϊόν έχει ήπια αντισηπτική δράση και συνεπώς δεν χρειάζεται να πλένετε τη σπάτουλα μετά από κάθε χρήση
  6. Κλείστε καλά τη φιάλη μετά τη χρήση.
Παρατηρήσεις:

Μην εφαρμόζετε σε μεγάλα στοματικά έλκη (διαμέτρου μεγαλύτερα από 1 εκατοστό) ή στην αφθώδη στοματίτιδα (μικρά στοματικά έλκη που υπάρχουν σε μεγάλο αριθμό), τα οποία απαιτούν εξέταση από γιατρό. Μην εφαρμόζετε σε μολυσμένα τραύματα, εγκαύματα ή βαθιά τραύματα . Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε αλλεργικοί σε σαλικυλικά.

Αυτό το προϊόν δεν συνίσταται για χρήση από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες λόγω έλλειψης μελετών.

Προφυλάξεις κατά την χρήση:

Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 6 ετών.

 

Πρακτικές πληροφορίες  

Σύνθεση:
Αλκοόλη, Παράγωγο κυτταρίνης, Καρβοξυλικό οξύ, Ορυκτά οξέα, Νερό, Άρωμα, Σουκραλόζη

Μορφή:
Γέλη 6 ml

 

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΓΕΣ

Το URGO Filmogel® Mouth Ulcers έχει σχεδιαστεί για να θεραπεύει τις άφθες και τις μικρές στοματικές πληγές. Αφού εφαρμοστεί αυτή η υγρή θεραπεία, σχηματίζει μια εύκαμπτη, ανθεκτική και προστατευτική μεμβράνη για την ταχεία θεραπεία των στοματικών πληγών, παραμένοντας άθικτη κατά την διάρκεια των γευμάτων.

Γιατί πονάει;

Οι άφθες  είναι καλοήθη αλλά επώδυνα έλκη του στόματος. Ιδιαίτερα επώδυνες, υπάρχουν πολλαπλές αιτίες πρόκλησης αφθών στο στόμα: άγχος, κόπωση, τραυματισμοί και το φαγητό. Ωχ, πονάει!

 

  %ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%8c%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ac%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd
   

Μαζί με το Filmogel® Mouth Ulcers, η URGO προτεινει...

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 

URGO Filmogel® Cold sores

URGO Filmogel® Cold sores

Καθαρίζει, αποτρέπει τη μόλυνση και προάγει την επούλωση

*Κλινική μελέτη DERMSCAN N°05E0641PH p°49 που διεξήχθη σε 31 ασθενείς με πρόσφατες άφθες και τοπικό πόνο URGO Mouth Ulcers, φρουτώδες άρωμα, Filmogel®. Αυτό το ιατρικό προϊόν υπόκειται σε ρυθμιστική αρχή και φέρει ως απαίτηση των κανονισμών τη σήμανση CE. Παρατηρήσεις: Θεραπεία του έρπη και των μικρών στοματικών πληγών. Για χρήση από 6 έτων και άνω. Αυτό το προϊόν δεν συνίσταται για χρήση από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες λόγω έλλειψης μελετών. Ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για συμβουλές και διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Laboratoires URGO Healthcare 02/2018

 

Η ασπίδα κατά του πόνου που προάγει την επούλωση της άφθας, ακόμα και κατά τη διάρκεια των γευμάτων.