Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !

UrgoΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣΠΡΟΣΩΠΟΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΦΘΕΣ;

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΦΘΕΣ;

Η άφθα είναι μια επιφανειακή βλάβη στην μεμβράνη της στοματικής βλεννογόνου. Εμφανίζεται ως ένα επώδυνο έλκος με σαφείς άκρες και ένα λευκό, ή μερικές φορές κίτρινο κέντρο που περιβάλλεται από ερυθρότητα. Ο καθηγητής της URGO έχει μερικές απλές συμβουλές για να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις επώδυνες άφθες.

 

Μερικές απλές και αποτελεσματικές συμβουλές!
Προσέξτε τι τρώτε!

Περιορίστε την κατανάλωσή σας σε ορισμένα είδη φρούτων, όπως αποξηραμένα φρούτα, φράουλες, εσπεριδοειδή, σοκολάτα, σκληρό τυρί … Ορισμένα φάρμακα μπορεί επίσης να προκαλέσουν πληγές (ασπιρίνη).

Διατηρήστε καλή στοματική υγιεινή

Για να αποφύγετε τα επαναλαμβανόμενες άφθες, είναι σημαντικό να διατηρείτε καλή στοματική υγιεινή, βουρτσίζοντας τα δόντια σας 3 φορές την ημέρα. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων στοματικών πληγών, θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε ένα στοματικό διάλυμα.

Μην κακομεταχειρίζεστε τη βλεννογόνο μεμβράνη σας

Προσπαθήστε επίσης να αποφύγετε να δαγκώσετε τη βλεννογόνο μεμβράνη και να βουρτσίζετε τα δόντια σας για πολλή ώρα. Σε περίπτωση προβλημάτων οδοντοστοιχίας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν οδοντίατρο.

 

Urgo Mouth ulcers, fruity aroma, Filmogel®. Σκοπός: θεραπεία για τις άφθες και των μικρών στοματικών πληγών. Για χρήση από 6 ετών και άνω. Η χρήση του προϊόντος δεν συνίσταται σε έγκυες ή θηλάζουσες λόγω έλλειψης μελετών. Εργαστήρια της Urgo.

Αυτά τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα υπόκεινται σε ρυθμιστική αρχή και φέρουν ως απαίτηση κανονισμών τη σήμανση CE. Ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για συμβουλές και διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Laboratories URGO 05/2015.

 

Η logo-heading-img-2 ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ !

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΦΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΓΕΣ

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ;

 
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΛΙΟ ΕΡΠΗ
 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΛΙΟ ΕΡΠΗ