Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !

UrgoΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣΧΕΡΙΑ-ΠΟΔΙΑΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ;

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ;

Οι φουσκάλες γενικά σχηματίζονται μετά από επανειλημμένη τριβή του δέρματος με μια σκληρή επιφάνεια. Περιέχουν διαφανές ενώ βρίσκονται κάτω από το δέρμα και μπορεί να είναι πολύ επώδυνες. Εδώ είναι μερικές συμβουλές από τον καθηγητή URGO για να βοηθήσετε στην πρόληψη και θεραπεία των φουσκαλών των ποδιών.

 

Μερικά απλά βήματα για να αποτρέψετε και να καταπραΰνετε τις φουσκάλες σας
Επιλέξτε το προληπτικό επίθεμα !

Μια πεζοπορία στα βουνά το Σαββατοκύριακο, νέα παπούτσια … και οι φουσκάλες σας περιμένουν. Για να αποφύγετε τις φουσκάλες, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα  URGO Blister Prevention pre-cut plasters και τις λωρίδες επιθεμάτων που μπορούν να κοπούν και να κολληθούν στην περιοχή που έχει επηρεαστεί από το τρίψιμο.

Κανόνας # 1: Ποτέ μην τρυπάτε μια φουσκάλα!

Εάν η φουσκάλα είναι άθικτη και δεν έχει σκάσει, καθαρίστε την περιοχή και στεγνώστε την πριν εφαρμόσετε ένα υδροκολλοειδές επίθεμα το URGO Blister Treatment. Το επίθεμα θα βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου και θα επιταγχύνει την θεραπεία.

Εάν η φουσκάλα τρυπήσει, καθαρίστε και απολυμάνετε την πριν εφαρμόσετε ένα υδροκολλοειδές επίθεμα

Εάν η φουσκάλα έχει ήδη τρυπήσει: καθαρίστε την περιοχή με σαπούνι και νερό, απολυμάνετε με αντισηπτικό και εφαρμόστε ένα υδροκολλοειδές επίθεμα. Μόλις το επίθεμα έρθει σε επαφή με τις εκκρίσεις που παράγονται από την φουσκάλα, αυτές οι εκκρίσεις θα απορροφηθούν και το επίθεμα θα σχηματίσει ένα πήκτωμα που προάγει την επούλωση της κυψέλης.

 

Urgo Blisters – Ένδειξη: θεραπεία των φουσκάλων. Αυτά τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα υπόκεινται σε ρύθμιση και φέρουν σήμανση CE. Ρωτήστε τον ιατρό ή των φαρμακοποιό σας για συμβουλές και διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την χρήση. Laboratories Urgo 05/2015.

 

Η logo-heading-img-2 ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ !

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ;

 
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ;
 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ;

 
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ;
 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ;