Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !

UrgoΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣΧΕΡΙΑ-ΠΟΔΙΑΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ;

 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ;

Συχνά επώδυνοι, οι κάλοι προκαλούνται από τοπική συμπίεση του δέρματος σε περιοχές πίεσης και τριβής. Τους χωρίζουμε σε αναδυόμενους και υφιστάμενους κάλους. Ο καθηγητής URGO έχει μερικές συμβουλές για να βοηθήσει στην πρόληψη και θεραπεία των κάλων.

Μερικές απλές, αποτελεσματικές συμβουλές!
Επιλέξτε παπούτσια που είναι κατάλληλα για τα πόδια σας

Για να αποφύγετε την εμφάνιση κάλων ή σκληρύνσεων, είναι σημαντικό να επιλέξετε παπούτσια που είναι κατάλληλα για το μέγεθος και το σχήμα των ποδιών σας. Αποφύγετε την επιλογή υποδημάτων που είναι πολύ μικρά, πολύ στενά, ή πολύ μεγάλα. Τα παπούτσια με τα τακούνια που είναι πάρα πολύ ψηλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν κάλους και σκληρύνσεις.

Προστασία και διακριτικότητα

Για να προστατεύετε αποτελεσματικά τους κάλους σας από την πίεση και την τριβή, χρησιμοποιήστε το URGO Corn Protection. Άνετο και ελαστικο, είναι εύκολο να φορεθεί μέσα από τα παπούτσια σας.

Urgo Coricide, το επίθεμα που αντιμετωπίζει τους υφιστάμενους κάλους

Για να αντιμετωπίσετε τους κάλους, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το URGO Coricide. Εξοπλισμένο με προστατευτικό δίσκο, προστατεύει το δέρμα και αποφεύγει την πίεση. Το κολλητικό του υλικό συγκρατεί το επίθεμα στη θέση του για βέλτιστη εφαρμογή. Το σαλυκιλικό οξύ στο κέντρο του επιθέματος δρα κατά του κάλου.

 

URGO Corns Protection. Ένδειξη: Προστασία για τους κάλους. URGOCOR PROTECTOR. Ενδείξεις: Προστασία κάλων. Urgo Treatment Horns / Eyes of Partridge. Ενδείξεις: Προστασία και θεραπεία των συμπωτμάτων των κάλων. Urgo Coricide, dressing. Ένδειξη: τοπική ανοσολογική αγωγή των κάλων. Αυτά τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα υπόκεινται σε ρύθμιση, και φέρουν ως απαίτηση των κανονισμών, τη σήμανση CE. Ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για συμβουλές και διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Laboratories Urgo 05/2015.

 

Η logo-heading-img-2 ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ !

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ;

 
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ;
 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ;