Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !

UrgoΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ

 

ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ

Τα μικρά εγκαύματα είναι ένα καθημερινό φαινόμενο (βραστό νερό, μπάρμπεκιου, ηλιακό έγκαυμα, κλπ.). Ερυρθό και εξαιρετικά οδυνηρό, το δέρμα χρειάζεται άμεση ανακούφιση. Ο καθηγητής της URGO έχει μερικές συμβουλές για τη θεραπεία των επιφανειακών εγκαυμάτων σας.

 

Βήματα για τη επούλωση των επιφανειακών εγκαυμάτων
Το πρώτο βήμα: ψύξτε το κάψιμο με κρύο νερό

Το πιο σημαντικό βήμα είναι να ψύξετε το κάψιμο με κρύο νερό πριν από οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι αποτελεσματικότερο όσο πιο σύντομα το κάνετε. Αυτό το βασικό βήμα μειώνει την τοπική θερμότητα και εμποδίζει τη διάδοση της φλεγμονής. Ένας χρυσός κανόνας είναι να ακολουθήσετε τον “κανόνα των 15“: ξεπλένετε το έγκαυμα στους 15 ° C, σε απόσταση 15 cm, για περίπου 15 λεπτά.

Όταν πρόκειται για επιφανειακά εγκαύματα, η URGO έχει τη λύση!

Όταν εμφανιστεί μια φουσκάλα, είναι σημαντικό να αποφύγετε τη διάτρηση της και να την αφήσετε, όσο είναι δυνατόν, ανέπαφη. Η φουσκάλα είναι μια μεμβράνη που προστατεύει από λοιμώξεις. Εάν η φουσκάλα έχει ήδη σκάσει, είναι απαραίτητο να απολυμανθεί. Συνιστάται η εφαρμογή ενός αποστειρωμένου λιπιδοκολλοειδούς επιθέματος ή πλέγματος στην περιοχή που πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία.

 

URGO BURNS – SUPERFICIAL WOUNDS STERILE MESH. Σκοπός: Αντιμετωπίζει καθημερινά επιφανειακά εγκαύματα δεύτερου βαθμού και επιφανειακά τραύματα από γρατζουνιές. URGO BURNS – SUPERFICIAL WOUNDS STERILE dressings. Σκοπός: Αντιμετωπίζει καθημερινά επιφανειακά εγκαύματα δεύτερου βαθμού και επιφανειακά τραύματα από γρατζουνιές. URGO burns, irritation, sunburn cream. Παρατηρήσεις: Για τη θεραπεία καθημερινών εγκαυμάτων πρώτου βαθμού, ηλιακού εγκαύματος, ερεθισμού και εκδορών του δέρματος. Για χρήση από 3 ετών και πάνω. Αυτά τα ιατρικά προϊόντα υπόκεινται σε ρυθμιστική αρχή, τα οποία φέρουν ως απαίτηση των κανονισμών τη σήμανση CE. Ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για συμβουλές και διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Laboratories URGO 05/2015.

 

Η logo-heading-img-2 ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ !

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ;

 
ΠΩΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ;
 

ΠΩΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ;

 
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ;
 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ;