Με την επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies για να βελτιώσετε την ποιότητα της επίσκεψής σας, να σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες και προσφορές και την επιλογή να μοιράζεστε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα. Για να μάθετε περισσότερα και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις σας, click here

Αν πονάει, αξίζει ένα URGO !

UrgoΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣΠΩΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ;

 

ΠΩΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ;

Μια πτώση, μια γρατσουνιάΠονάει! Ενώ μπορεί να είναι επιφανειακές, ακόμη και οι μικρές καθημερινές βλάβες και πληγές χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε 3 βασικά βήματα για να τα αντιμετωπίσετε.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές από τον καθηγητή URGO για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτές τις μικρές προσκρούσεις και τις πτώσεις.

Μερικές απλές, αποτελεσματικές συμβουλές!
1ο βήμα: Καθαρίστε με αντισηπτικό

Είναι σημαντικό να πλύνετε την πληγή με καθαρό νερό και στη συνέχεια να την απολυμάνετε με αντισηπτικό. Μόλις το τραύμα καθαριστεί και απολυμανθεί, ξεπλύνετε και στεγνώστε την πληγή.

2ο βήμα: Προστατεύστε τον τραυματισμό με ένα επίθεμα

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα επίθεμα που θα προστατεύει την πληγή από ακαθαρσίες και βακτήρια, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος μόλυνσης.

 

Το ξέρατε; Η URGO προσφέρει μια γκάμα επιθεμάτων που είναι διαθέσιμη σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε πληγή.

3ο βήμα: Εφαρμόστε ένα θεραπευτικό επίθεμα

Μόλις σταματήσει η αιμορραγία, συνιστώνται θεραπευτικά επιθέματα για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του τραυματισμού. Χάρη στην ειδική τεχνολογία τους, καταπραΰνουν το τραύμα και παρέχουν προστασία, μέχρι να εξαφανιστεί τελείως το τραύμα.

 

Η logo-heading-img-2 ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ !

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ;

 
ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ
 

ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ

 
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ;
 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ;